Garage Dijkzicht,
waar Service nog met een hoofdletter wordt geschreven.

Over Garage Dijkzicht

Opgericht door Jan Monster in 1984, begon Garage Dijkzicht op een terrein van 2500 m2 inclusief werkplaatsen en showroom. Er werd gestart met de verkoop en onderhoud van occasions. Sinds die tijd heeft Garage Dijkzicht als Bovag-garage een uitstekende reputatie opgebouwd en geniet het volste vertrouwen van de klanten die zaken met ons doen. De belangrijkste gereedschappen die Garage Dijkzicht hiervoor gebruikt zijn ervaring en vakmanschap. Wij bezitten dan ook een zeer trouwe klantenkring.

Wij zijn gespecialiseerd in Subaru, maar ook voor alle andere merken nieuwe auto's en Bovag occasions kunt u bij ons terecht. 

Verkoop

Wij hebben ook een ruim assortiment occasions. Er zijn permanent zo'n 50 occasions op voorraad. Is de auto van uw keuze er niet bij, dan zoeken wij de auto die bij u past. Dit tot grote tevredenheid van onze klanten die van heinde en ver komen. Deze wijze van benadering wordt zeer op prijs gesteld.


Reparaties en schadeherstel

De werkplaats is zeer goed geoutilleerd en gekoppeld aan een grote vakbekwaamheid. In het magazijn bevindt zich een permanente voorraad van zogenaamde "fast-movers", zodat optimale service verleend kan worden. De afdeling autoschade is voorzien van een richtbank en een moderne spuitcabine om iedere vorm van schade optimaal te herstellen. Vervangend vervoer is altijd beschikbaar tegen een geringe kilometervergoeding.

Service

Zoals gezegd is Service bij Garage Dijkzicht een begrip en wordt echt met hoofdletters geschreven. Daardoor is een grote en trouwe klantenkring ontstaan, mede door de onvermijdelijke mond-op-mond reclame. Wij zijn er alleen maar mee gebaat als u een blijde rijder bent en blijft. www.anwb.nl/garagereview 


Leasing en Financiering

Wij verzorgen tevens iedere vorm van leasing en financiering voor uw auto*.

*Vraag verder naar onze voorwaarden