Garage Dijkzicht,
waar Service nog met een hoofdletter wordt geschreven.

Bovag

Bij BOVAG zijn ongeveer 11.000 bedrijven aangesloten die er dagelijks voor zorgen dat Nederland mobiel blijft. BOVAG waakt over de kwaliteit van deze bedrijven en hun dienstverlening door regelmatig te controleren op de strenge lidmaatschapseisen.
 
Naast autodealers en onafhankelijke autobedrijven, zijn ook tweewielerbedrijven, caravan- en camperbedrijven, truckdealers en motorbedrijven lid van BOVAG. Tevens zijn rijscholen, revisiebedrijven, aanhangwagenbedrijven, autoverhuurders, tankstations en wasstraten aangesloten bij BOVAG.
 
U kunt al deze ondernemingen herkennen aan het bekende BOVAG-schild aan de gevel. Dat schild betekent dat u zaken doet met een betrouwbare partner die lid is van een solide organisatie.
 
Bovag garantie op personenauto's
 
BOVAG-leden verlenen standaard minimaal 6 maanden BOVAG garantie op gebruikte personenauto's bij een aankoopbedrag van minimaal 4.500 euro. De garantie wordt tevens verleend wanneer de prijs minder dan 4.500 euro bedraagt, maar méér dan 35% van de originele cataloguswaarde. Het BOVAG garantiebewijs is automatisch gekoppeld aan de Nationale Auto Pas (NAP), waarmee u inzicht krijgt in de kilometerhistorie van de auto.
 
Daarnaast bieden BOVAG-leden minimaal 3 maanden garantie op alle reparatieopdrachten en de daarbij gebruikte onderdelen.